Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Σάκης Αρναούτογλου: Σε αυτές τις περιοχές έρχονται βροχές

Πρόγνωση του καιρού

Πρόγνωση του καιρού

Πώς θα είναι ο καιρός από την Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή, ημέρα των εκλογών;

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου έδωσε τη δική του πρόβλεψη για τον καιρό που θα έχουμε τις επόμενες ημέρες.

Στους χάρτες για τον καιρό που δημοσιοποίησε ο κ. Αρναούτογλου -που συμμετέχει στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ- εικονίζονται οι περιοχές που μέχρι το Σάββατο συγκεντρώνουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες για να εκδηλωθούν μπόρες ή και καταιγίδες, το μεσημέρι και το απόγευμα.

O καιρός της Πέμπτης

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, «οι άνεμοι δεν πρόκειται να δημιουργήσουν προβλήματα στα πελάγη και η θερμοκρασία εκτός από την Παρασκευή όπου θα πέσει λίγο, το Σάββατο θα ανέλθει και στους 29-30 βαθμούς στα πεδινά (μακριά από τη θάλασσα) ενώ θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη στα ορεινά, τα παραθαλάσσια και τα νησιωτικά τμήματα».

Ο καιρός της Κυριακής των εκλογών

Επιβεβαιώνοντας τη σχετική πρόβλεψη της ΕΜΥ για τον καιρό την ημέρα των εκλογών, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει ότι την Κυριακή «(σ.σ. ο καιρός) θα είναι γενικά καλός στις περισσότερες περιοχές, με συννεφιά στα δυτικά που κυρίως μετά το μεσημέρι θα πρέπει να δώσει τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά».

Σε ό,τι αφορά τους ανέμους ο κ. Αρναούτογλου τονίζει ότι «θα παραμείνουν εξασθενημένοι», ενώ «η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα επίπεδα του Σαββάτου».