Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Politico: Τον δικηγόρο του βομβιστή του Μπατακλάν προσέλαβε η Εύα Καϊλή

Εύα Καϊλή

Εύα Καϊλή

Ο δικηγόρος Σβεν Μαρί – ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός όταν ανέλαβε την υπεράσπιση του βομβιστή του Παρισιού του 2015, Σαλάχ Αμπντεσλάμ – φέρεται να ανέλαβε την υπεράσπιση της Εύας Καϊλή γύρω από την έρευνα για το Qatargate, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Politico.

Σύμφωνα με το Politico, o Σβεν Μαρί αναλαμβάνει τη θέση του Αντρέ Ριζόπουλου, ο οποίος εκπροσωπούσε μέχρι τώρα την Εύα Καϊλή. Ο ίδιος ο κ. Ριζόπουλος επιβεβαίωσε στο Politico ότι δεν είναι πλέον επικεφαλής της υπεράσπισης της Εύας Καϊλή αλλά αρνήθηκε να εξηγήσει το γιατί.

Ο Μαρί είναι ένας πολύ γνωστός δικηγόρος στο Βέλγιο τόσο λόγω των αμφιλεγόμενων πελατών του, αλλά και των δημοσίων εμφανίσεών του. Μεταξύ άλλων ο «δικηγόρος του διαβόλου», είχε αναλάβει τον Φουάντ Μπελκασέμ, ο οποίος στρατολογούσε νεαρούς άνδρες για να πολεμήσουν για το Ισλαμικό Κράτος.

Ο Μαρί έχει δηλώσει πως «δεν είναι ένας δικηγόρος που θέλει μόνο να υπερασπίζεται θύματα».

Διαβάστε επίσης

Qatargate: Σε κατ’οίκον περιορισμό Αντρέα Κοτσολίνο – Δεκτό το αίτημα να μην εκδοθεί στο Βέλγιο

Qatargate: Συνελήφθη ο Ιταλός ευρωβουλευτής Αντρέα Κοτσολίνο

Qatargate: Άρση του κατ’ οίκον περιορισμού της φοροτεχνικού του Αντόνιο Παντσέρι