Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Παραμένει στον «πάγο» η βόρεια Ελλάδα: Έως -11,4 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία σήμερα

«Πολικές» παραμένουν οι θερμοκρασίες στη βόρεια Ελλάδα

Ελαφρώς υψηλότερες, αλλά και πάλι σημαντικά υπό το μηδέν είναι οι θερμοκρασίες που σημειώνονται σήμερα στο βόρειο τμήμα της χώρας, καθώς η κακοκαιρία «Μήδεια» αποχωρεί σταδιακά, μετά από τα ιστορικά καιρικά φαινόμενα που προκάλεσε.

Το πρωί της Πέμπτης το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr κατέγραψε ψηλότερες σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και πάλι σε πολύ χαμηλά επίπεδα ελάχιστες θερμοκρασίες.

Ειδικότερα, η απολύτως ελάχιστη θερμοκρασία σημειώθηκε στον Νέο Καύκασο Φλώρινας και ήταν -11,4 βαθμοί Κελσίου, ενώ ακολούθησαν Φλώρινα (-9,2), Πτολεμαΐδα (-8,3), Ασκύφου Χανίων (-6,8), Τζερμιάδο Λαισθίου (-6,8), Κοιλάδα Κοζάνης (-6,5) και Μαυρολιθάρι Φωκίδας (-5,9 βαθμοί).

Διαβάστε ακόμη:

Πέτσας για συνέπειες κακοκαιρίας: Θα αντιμετωπιστεί η αλληλεπικάλυψη αρμοδιοτήτων – Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν μπορούσε να ανταποκριθεί

ΔΕΔΔΗΕ: Ολοκληρώνεται η αποκατάσταση του δικτύου Μέσης Τάσης της Αττικής

Η συνταγή για ζυμαρικά αλά ελληνικά: Με ντοματίνια και φέτα

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση