Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Νοσοκομείο Λαμίας: Άνδρας επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια στο τμήμα Επειγόντων

Νοσοκομείο Λαμίας

Αναστάτωση προκάλεσε στο νοσοκομείο Λαμίας το Μεγάλο Σάββατο ένας άνδρας, ο οποίος εισήχθη στα Επείγοντα με προκάρδιο άλγος αλλά αποφάσισε να επιτεθεί σε μια νοσηλεύτρια υποδοχής.

Η νοσηλεύτρια ζήτησε από τον ασθενή, ακολουθώντας το πρωτόκολλο, να του πάρει το ιστορικό και να προχωρήσει σε καρδιογράφημα. Ωστόσο, ο άνδρες επέμενε να τον δει απευθείας γιατρός.

Ο ασθενής επιτέθηκε στη νοσηλεύτρια, επιχειρώντας να την πιάσει, μάλιστα, από τον λαιμό. Ωστόσο ένας υπάλληλος σεκούριτι επενέβη εγκαίρως προστατεύοντας την εργαζόμενη του νοσοκομείου.

Ο ασθενής εξετάστηκε κανονικά, χωρίς να χρειαστεί περαιτέρω νοσηλεία.

Για το  επεισόδιο ενημερώθηκε η αστυνομία και η διοίκηση του Ιδρύματος, η οποία σκοπεύει να προχωρήσει σε μηνυτήρια αναφορά.

Σύμφωνα με το Διοικητή Ανδρέα Κολοκυθά πάγια αρχή τους είναι η προστασία του προσωπικού και των ασθενών, καθώς και η διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας του Νοσοκομείου και δε θα επιτρέψουν σε κανέναν τη διασάλευσή της.

Διαβάστε επίσης

Τζο Μπάιντεν: Ευχήθηκε στους Ορθόδοξους για το Πάσχα

ΗΠΑ: Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν, πολλοί τραυματίστηκαν σε περιστατικό με πυροβολισμούς στην Αλαμπάμα

Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζήτησε συγγνώμη για κενό σε νόμο για τη σεξουαλική βία που μείωσε τις ποινές σε 978 φυλακισμένους