Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Μυστήριος θάνατος άγνωστης γυναίκας στην παραλία της Βάρκιζας: Βρέθηκε με ένα σχοινί στο λαιμό της

μετανάστες

Μια γυναίκας, χωρίς τις αισθήσεις της, εντοπίστηκε  στη θαλάσσια περιοχή «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ» Βάρκιζας.

Άμεσα στο σημείο, μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. εντοπίζοντας την, σε απόσταση επτά περίπου μέτρων από την ακτή.

Στο σημείο μετέβησαν επίσης στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. τα οποία την απεγκλώβισαν και την ανέσυραν στην ακτή, ενώ γιατρός που κλήθηκε από την οικεία Λιμενική Αρχή και κατέφθασε στην περιοχή με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, διαπίστωσε το θάνατό της.

Η σορός της, αγνώστων στοιχείων, γυναίκας, ηλικίας 20-30 ετών, ύψους 1.70εκ. περίπου, η οποία ήταν ενδεδυμένη με μαγιό, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ”, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Αθηνών.

Η γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τους λουόμενους βρισκόταν καθημερινά στην παραλία της Βάρκιζας, εντοπίστηκε  με ένα σχοινί στο λαιμό της, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αστυνομικό θρίλερ στην Ξάνθη: Φίλοι και κουμπάροι ο νεκρός ασφαλιστής και ο επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στη Ρόδο: Πνίγηκε 7χρονη σε πισίνα ξενοδοχείου

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κύπρος: Ακόμη δεν προκύπτει κάτι εναντίον της μάνας για τον θάνατο της 8χρονης, λέει η αστυνομία