Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Λονδίνο: Συνελήφθη άνδρας με μαχαίρι κοντά στην επίσημη πρωθυπουργική κατοικία

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός άνδρα ο οποίος ήταν οπλισμένος με μαχαίρι και βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο αστυνομικούς του υπουργείου Άμυνας κοντά στην επίσημη κατοικία του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον.

«Γύρω στις 08:50, ένας 29χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν οπλισμένος με μαχαίρι, βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο αστυνομικούς του Υπουργείου Άμυνας. Οι αστυνομικοί τον έθεσαν υπό περιορισμό με τη χρήση taser. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς», ανέφερε η αστυνομία

«Συνελήφθη ως ύποπτος για απόπειρα δολοφονίας και κατοχή επιθετικού όπλου και παραμένει υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα του κεντρικού Λονδίνου. Το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως συνδεόμενο με την τρομοκρατία».

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό που έλαβε χώρα στο Horse Guards Parade, ένα χώρο τελετουργικών παρελάσεων δίπλα στον δρόμο Whitehall.