Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Λιμενικό: Αναληθή τα δημοσιεύματα περί επαναπροώθησης μεταναστών

Σκάφος του Λιμενικού

Σκάφος του Λιμενικού

Κατηγορηματικά διαψεύδει το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για εμπλοκή του ναυαγοσωστικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 511 σε περιστατικό επαναπροώθησης μεταναστών στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή ν. Λέσβου την 28-03-2021.

«Οι εν λόγω ισχυρισμοί είναι παντελώς ανυπόστατοι και αναληθείς. Είναι fake news που στόχο έχουν να αλλοιώσουν το κύρος και την αξιοπιστία του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Λιμενικό.

«Ειδικότερα, το αναφερόμενο ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, βρίσκεται και επιχειρεί στη ν. Λέσβο, έχει ανελκυστεί από την 03-01-2021 σε χερσαίο χώρο της Επισκευαστικής Βάσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στη Θεσσαλονίκη, όπου και βρίσκεται μέχρι και σήμερα, προς εκτέλεση εργασιών συντήρησης».