Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: Κατήγγειλε ομοφοβικά σχόλια από αστυνομικούς έξω από την ΕΡΤ

O Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, πρωταγωνιστής της σειράς Milky Way του mega μίλησε στο Στούντιο 4 για την ζωή του και την πορεία του σαν ηθοποιός, καθώς και για τα ομοφοβικά σχόλια που άκουσε από τα ΜΑΤ έξω από το Ραδιομέγαρο.

Ο ηθοποιός έγινε μάρτυρας ενός απίστευτου περιστατικού την ώρα που πήγαινε για τη συνέντευξή του και το εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Όπως ανέφερεο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: «Τώρα, πριν μπω στο στούντιο, περπάταγα στον δρόμο, έξω από το στούντιο έχετε μια κλούβα με αστυνομικούς ΜΑΤ και καθώς προχωρούσα έκαναν φωνές, κοροϊδίες. Βέβαια. Σας φαίνεται απίστευτο;», ρώτησε για να του απαντήσει ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος: «Δεν μου φαίνεται απίστευτο. Θλιβερό μου φαίνεται».

Αμέσως μετά ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος συνέχισε κάνοντας την εισαγωγή του για την ανατροφή του μέσα σε μια πατριαρχική οικογένεια. Παράλληλα προσπαθούσε να βρει την ταυτότητά του: «Εγώ μεγάλωσα σε μια οικογένεια με έναν πατέρα και δυο αδέλφια, οπότε έζησα πολύ γερά την πατριαρχία.

Διαβάστε επίσης:

Milky Way: Μαρία και Τζο ζουν τον απόλυτο εφιάλτη
Milky Way: Γνωρίστε τους γονείς των κεντρικών ηρώων της σειράς