Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Καιρός: Με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές ξεκινά η εβδομάδα

Καιρός

Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός σήμερα, με παροδικές νεφώσεις στα δυτικά και τα νότια. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, με ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα έχει αξιόλογη μεταβολή.

Αττική

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και το απόγευμα νότιοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και το απόγευμα νότιοι 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η ελαχίστη θερμοκρασία κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Ο καιρός θα εμφανίσει λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, κυρίως τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, με ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η θερμοκρασία κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ,3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά και νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 05 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Τρίτη

Ο καιρός θα εμφανίσει αραιές νεφώσεις κατά τόπους στα δυτικά και βόρεια πιο πυκνές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, με ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία δε θα εμφανίσει αξιόλογη μεταβολή.