Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Καιρός: Καθαρός ουρανός και ισχυροί άνεμοι στο «άνοιγμα» του τριημέρου

Καιρός

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Σάββατο.

Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 28 βαθμούς Κελσίου σήμερα, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και η έντασή τους θα φτάσει τοπικά τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο. O καιρός αναμένεται να παραμείνει καλοκαιρινός όλο το τριήμερο, αν και σε κάποιες περιοχές η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα γίνει με ομπρέλα.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

Αττική

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί, 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η θερμοκρασία κατά τόπους θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά και νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 ως 28 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 23 και στη νότια Κρήτη έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.