Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Καιρός: «Καθαρός» ουρανός και άνοδος της θερμοκρασίας – Πού θα έχει παγετό

Καιρός

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για όλη την Ελλάδα

Σήμερα, Παρασκευή, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις, που από το απόγευμα στα δυτικά θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα δυτικά ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα νότια πελάγη έως 6 μποφόρ. Νωρίς το πρωί, στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Μακεδονία, Θράκη 

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί, έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία από το απόγευμα θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου, η θερμοκρασία θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

O καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί, 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4, τοπικά έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα, οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί, 4 με 5 μποφόρ και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Στα νότια, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική 

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί, έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Σάββατο

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Παροδικές νεφώσεις θα υπάρξουν στα δυτικά και τα νότια. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.