Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Καιρός: Καθαρός ουρανός, υψηλές θερμοκρασίες και ισχυροί άνεμοι σήμερα

Καιρός

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες θα υπάρξουν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ, στο Αιγαίο 4 με 5 και, τις πρωινές ώρες τοπικά, έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αττική

Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα θα υπάρχει τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες θα υπάρξουν τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 2 με 4, στα ανατολικά βορειοανατολικοί, 4 και, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο Θρακικό, τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα βόρεια θα υπάρξουν ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και στη Θεσσαλία θα υπάρξουν τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά τοπικά 5 και, τις πρωινές ώρες, έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη 

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 5 και τις πρωινές ώρες τοπικά στις Κυκλάδες έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη, η θερμοκρασία θα φτάσει έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 5 και, τις πρωινές ώρες στα βόρεια, τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Τρίτη

Ο καιρός αύριο, Τρίτη θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ θα υπάρξουν και ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, στα πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.