Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Καιρός: Επιστρέφουν οι υψηλές θερμοκρασίες

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Φωτογραφία: Eurokinissi

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού σε ολόκληρη τη χώρα

Αίθριος θα είναι σήμερα, Πέμπτη, ο καιρός σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί στο Ιόνιο, 4 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Μακεδονία, Θράκη

Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια 7, πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Στις Κυκλάδες ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στην Κρήτη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 5 με 7 μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Παρασκευή

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και αύριο, Παρασκευή, με πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Πιθανότητα βροχής υπάρχει στο Καστελλόριζο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.