Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Εξασθενούν οι άνεμοι

Καιρός: Σε υψηλά επίπεδα η θερμοκρασία

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα Τρίτη ο καιρός σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, ενώ έρχεται και σταδιακή εξασθένιση των ανέμων.

Συγκεκριμένα οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν στο Αιγαίο τα 5 μποφόρ στην διάρκεια της ημέρας, εξασθενώντας σημαντικά σε σχέση με τα προηγούμενα 24ωρα που έφτασαν τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα νότιοι μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα νότιοι μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια νωρίς το πρωί. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια πρόσκαιρα μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα νότιοι μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα νότιοι μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.