Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Κέρκυρα: Συνελήφθη o «δράκος του Κάβου» Δημήτρης Ασπιώτης

Στη σύλληψη του 47χρονου Δημήτρη Ασπιώτη, που έγινε γνωστός εντός αλλά και εκτός συνόρων ως  «το τέρας της Κάβου» προχώρησαν οι αρχές της Κέρκυρας.

Ο 47χρονος, ο οποίος αποφυλακίσθηκε κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων Παρασκευόπουλου, κατηγορήθηκε από 34χρονη γυναίκα πως της επιτέθηκε, την απήγαγε και τη βίασε. Έκτοτε ο Ασπιώτης είχε εξαφανιστεί.

Τελικά εντοπίστηκε σήμερα στην περιοχή Νεοχωρίου της Νότιας Κέρκυρας. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Ασπιώτης περίμενε τους αστυνομικούς με μία καραμπίνα.

Ο Δημήτρης Ασπιώτης το 2012 είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 52 ετών για μια σειρά βιασμών Βρετανίδων τουριστριών στον Κάβο. Η είδηση της αποφυλάκισής του το 2019 είχε προκαλέσει σάλο στη Βρετανία.

Μετά την αποφυλάκισή του, ο Ασπιώτης ζούσε στη Λευκίμη, με περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται την πρώτη ημέρα, κάθε μήνα, σε αστυνομικό τμήμα, καθώς και την απαγόρευση της εξόδου του από την Κέρκυρα.