Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Κέρκυρα: Αρνείται να εγχειριστεί ο «δράκος του Κάβου» – «Αφήστε με να πεθάνω»

Αρνείται να δώσει τη συγκατάθεσή του στους γιατρούς, προκειμένου να προχωρήσουν στην απαραίτητη εγχείρηση, ο 47χρονος Δημήτρης Ασπιώτης. Ο επονομαζόμενος «δράκος του Κάβου», ο οποίος κατηγορείται για έναν ακόμα βιασμό μιας 34χρονης γυναίκας, φέρεται να δήλωσε στους γιατρούς πως προτιμά να πεθάνει.

Σύμφωνα με το τοπικό site της Κέρκυρας, corfunews.gr, η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη να γίνει άμεσα, καθώς τα τραύματα του Ασπιώτη είναι σοβαρά και δεν υπάρχει επιλογή για μεγάλη αναβολή. Ωστόσο ο 47χρονος δεν δίνει τη συγκατάθεσή του με τους γιατρούς να μην μπορούν να προχωρήσουν στην απαραίτητη επέμβαση.

Σύμφωνα με τους ιατρούς, εάν ο «δράκος του Κάβου» δεν χειρουργηθεί, τότε δεν πρόκειται να περπατήσει ξανά. Έτσι αποφασίστηκε να μεταφερθεί την επόμενη Τετάρτη στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού όπου και θα συνεχιστεί η νοσηλεία του.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει την περασμένη εβδομάδα τον 47χρονο, ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στη μέση και το ισχίο.