Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Κατερίνα Στεφανίδη: Το μήνυμά της για τον κορονοϊό μετά την παράδοση της Ολυμπιακής φλόγας

Στεφανίδη

Κατερίνα Στεφανίδη

Η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη, μετά την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας έδωσε το δικό της μήνυμα για τον κορονοϊό, καθώς η τελετή ήταν πολύ διαφορετική από τα συνηθισμένα λόγω της πανδημίας.

Η σημερινή παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στο «Καλλιμάρμαρο», που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων πρόληψης του κορονοϊού.

Η τελευταία λαμπαδηδρόμος επί ελληνικού εδάφους, που άναψε τον βωμό, Κατερίνα Στεφανίδη, έστειλε το μήνυμα της για την κατάσταση που επικρατεί, με την ελπίδα η σημερινή μέρα να αποτελέσει αχτίδα αλληλεγγύης.

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας για το Τόκιο 2020. Κανονικά πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή των επερχόμενων Ολυμπιακών Αγώνων και των Ολυμπιακών Αξιών. Λόγω των σημερινών συνθηκών σε όλο τον κόσμο η πρωινή τελετή ήταν πολύ διαφορετική. Ας αποτελέσει η σημερινή μέρα μια αχτίδα ελπίδας και αλληλεγγύης στον κόσμο μέσω του Ολυμπισμού» ανέφερε στον λογαριασμό της στο Facebook.

Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη: