Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Κακοκαιρία «Daniel»: Σε λίμνη μετατράπηκε η Εθνική Οδός Αθηνών- Θεσσαλονίκης

Πηγή: Larissanet

Πηγή: Larissanet

Η κακοκαιρία «Daniel», μεταξύ όλων των άλλων δεινών που έχει προκαλέσει, έχει κόψει τη χώρα στα δύο, καθώς έχει κλείσει η Εθνική Οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από το Larissanet, τα νερά έχουν φτάσει μέχρι το οδόστρωμα.

Σε πρόσφατη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας επισημαίνεται πως αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη), από τον Α/Κ Νίκαιας (χ.θ. 348+106) έως τη χ.θ. 321+580 (όρια Π.Ε. Λάρισας με Π.Ε. Μαγνησίας).

Τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα θα εκτρέπονται στον Α/Κ Νίκαιας και, μέσω της περιφερειακής Οδού Τρικάλων, θα εισέρχονται στην Ε.Ο. Λάρισας-Τρικάλων και ακολούθως στον αυτοκινητόδρομο Ε-65.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από περιοχή κοντά στα διόδια Μοσχοχωρίου, λίγο μετά τη Λάρισα, προς Θεσσαλονίκη.

 

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Daniel»: Τρόμαξα όταν είδα τα προγνωστικά, δηλώνει ο Ζιακόπουλος

Κακοκαιρία Daniel: Εκτεταμένες καταστροφές στη Μαγνησία

Attica Group – Δολοφονία Blue Horizon: «Σώστε τον, μαζέψτε τον» – Νέο βίντεο της δολοφονίας του 36χρονου από άλλο πλοίο