Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Ραφήνα – Μαίνεται η φωτιά στον Βαρνάβα

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στη Ραφήνα μετά από τη μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η δεύτερη πυρκαγιά που ξέσπασε στον Βαρνάβα είναι σε εξέλιξη ωστόσο δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Συναγερμός στη Πυροσβεστική που ειδοποιήθηκε για δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, στη Ραφήνα και στον Βαρνάβα Αττικής.

Η πυρκαγιά στη Ραφήνα, εκδηλώθηκε στη συμβολή της Ροδοδάφνης και λεωφόρου Μαραθώνα, σε πευκόφυτη έκταση, όπου υπάρχουν διάσπαρτες οικίες. Στην περιοχή έσπευσαν και επιχειρούν 40 πυροσβέστες, 20 οχήματα, 2 ομάδες Μηχανοκίνητου Τμήματος και 2 Πεζοπόρου, καθώς και 3 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη.

Η φωτιά ξέσπασε σε οικοπεδικό χώρο και έχει επεκταθεί σε πευκόφυτη περιοχή. Παράλληλα, δόθηκε εντολή να διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Μαραθώνος από τη συμβολή της με τη Φλέμινγκ.

Δασική είναι και η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον Βαρνάβα, όπου επιχειρούν 10 πυροσβέστες, 5 οχήματα, 1 ελικόπτερο, 1 αεροσκάφος και 2 ομάδες Πεζοπόρου Τμήματος.