Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Φολέγανδρος: Προσήχθη ο 30χρονος φίλος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς – «Χάλασε η φάση»

Φολέγανδρος: Συνελήφθη ο 30χρονος φίλος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς

Στην προσαγωγή του 30χρονου φίλου της άτυχης 26χρονης που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής νεκρή, προχώρησαν οι Αρχές στη Φολέγανδρο.

Ο άνδρας, ο οποίος είχε εξαφανιστεί και αναζητούταν τις τελευταίες ώρες, εντοπίστηκε από κάτοικο του νησιού, ο οποίος ειδοποίησε της Αρχές. Ωστόσο, ο 30χρονος αρνήθηκε να παραδοθεί στους άνδρες της Αστυνομίας και του Λιμενικού που έσπευσαν στο σημείο, ενώ απείλησε πως θα αυτοκτονήσει.

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον νεαρό άνδρα.  Ο άνδρας βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φαίνεται να επαναλαμβάνει τη φράση «ήταν η κακιά η ώρα» προς τους αστυνομικούς. Μάλιστα, ο 30χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «Μαλώσαμε. Χάλασε η φάση».

Η αστυνομία έχει συγκεντρώσει στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οδηγείται στο συμπέρασμα πως ο θάνατος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Η 26χρονης και ο 30χρονος είχαν μεταβεί μαζί στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές.

Διαβάστε επίσης

Φολέγανδρος: Εντοπίστηκε ζωντανός ο φίλος της 26χρονης – Απειλεί να αυτοκτονήσει

Φολέγανδρος: Πιθανή εγκληματική ενέργεια πίσω από τον θάνατο της 26χρονης βλέπουν οι Αρχές