Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Most Popular

Ένοχος για ακάλυπτες επιταγές ο Λ. Λιβιεράτος

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή επέβαλε το δικαστήριο στον Λάμπη Λιβιεράτο για υπόθεση ακάλυπτων επιταγών. Ο Λ. Λιβιεράτος που παρέστη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας μόνος του και χωρίς τη συνδρομή συνηγόρου και ζήτησε επιείκεια προκειμένου να μειωθεί η ποινή που του είχε επιβληθεί πρωτοδίκως.

Στη δικαιοσύνη κλήθηκε να λογοδοτήσει και πρώην συνέταιρός του σε μπαρ διατηρούσαν μαζί στην Αγία Παρασκευή, ενώ στο δικαστήριο παρέστη και ο μηνυτής, έμπορος ο οποίος έλαβε το 2011 από τους κατηγορούμενους τρεις επιταγές, συνολικού ύψους 46.000 ευρώ. Όπως ενημέρωσε ο ίδιος, έως και σήμερα δεν είχε πληρωθεί από τους δύο κατηγρούμενους.

Πρωτοδίκως ο Λάμπης Λιβιεράτος είχε αναφέρει: «Έκανα προσπάθειες να έρθω σε ρύθμιση με τον μηνυτή, να αποπληρώνω σταδιακά με μικρότερα ποσά. Η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη, γιατί είχαμε πολλές υποχρεώσεις. Μας οφείλουν χρήματα οι άλλοι συνέταιροι, γιατί εμείς, ως διαχειριστές, δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε. Η μη εξόφληση των επιταγών ήταν λόγω οικονομικής αδυναμίας. Θέλαμε αλλά δεν μπορούσαμε!» .

ΔΙΑBAΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκ στο Χαλάνδρι: 27χρονος σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλυπτικό: Όλοι οι διάλογοι του αρχηγού της μαφίας του Κορυδαλλού -Τι έλεγε με τους δικηγόρους

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μάθε πού ψηφίζεις – Άνοιξε η εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ. για τις εκλογές της 26ης Μαΐου