Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Έλλη Διβάνη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τα αίτια θανάτου της

Έλλη Διβάνη

Φως στα αίτια του αιφνίδιου θανάτου της κληρονόμου του ξενοδοχειακού ομίλου Divani, Έλλης Διβάνη ρίχνει η ιατροδικαστική έκθεση.

Η Έλλη Διβάνη «έφυγε» αιφνίδια στον ύπνο της σε ηλικία μόλις 33 ετών. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα trikalavoice, ο θάνατος της Έλλης Διβάνη οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης, η Έλλη Διβάνη βρισκόταν στο σπίτι της στο Ψυχικό, μαζί με την μητέρα της, όπου γιόρτασαν τα γενέθλιά της. Η 33χρονη έπεσε για ύπνο και δυστυχώς δεν ξύπνησε ξανά. Η μητέρα της την επόμενη ημέρα την βρήκε νεκρή στο κρεβάτι της. Οι προσπάθειες των γιατρών που κλήθηκαν για να την επαναφέρουν δεν απέδωσαν.

Η κηδεία της 33χρονης Έλλης πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 9 Μαρτίου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Ποια ήταν η Έλλη Διβάνη

Η Έλλη Διβάνη ήταν η κόρη του Ερρίκου Διβάνη οποίος έφυγε από τη ζωή την άνοιξη του 2018. Μαζί με τα αδέρφια του ήταν ο συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «ΔΙΒΑΝΗ» σε Αθήνα και Θεσσαλία (Καλαμπάκα-Λάρισα).

Τρία χρόνια πριν, τον Απρίλιο του 2018, έφυγε από τη ζωή στα 63 του χρόνια, ο πατέρας της Έλλης, Ερρίκος Διβάνης που ήταν μαζί με τα αδέρφια του ο συνεχιστής της πασίγνωστης οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «ΔΙΒΑΝΗ» σε Αθήνα και Θεσσαλία. Μετά το θάνατό του, η Έλλη ανέλαβε τη διαχείριση.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε στα 33 της η Έλλη Διβάνη, της γνωστής οικογενείας του ομίλου ξενοδοχείων

Διπλή διάκριση για τον Όμιλο ξενοδοχείων Διβάνη

Γιάννης Κωστόπουλος: Ο «ναυπηγός» που έκτισε τις βάσεις για τον εκσυγχρονισμό του ελληνικού τραπεζικού συστήματος