Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Έγκλημα στο Παγκράτι: 74χρονη στραγγάλισε τον σύζυγό της και το παρουσίασε σαν ατύχημα

Συνελήφθη με ένταλμα χθες, 20-7-2021, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 74χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία του 82χρονου ημεδαπού συζύγου του.

Η σορός του 82χρονου βρέθηκε απογευματινές ώρες της 21-11-2020, στο διαμέρισμα στο Παγκράτι όπου διέμενε με την 74χρονη, η οποία είχε καλέσει το ΕΚΑΒ λέγοντας ότι γλίστρησε από τα χέρια της και έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι.

Από τη διενεργηθείσα νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 82χρονου επήλθε συνεπεία στραγγαλισμού ενώ από την έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι δράστιδα της ανωτέρω πράξης είναι η 74χρονη σύζυγος του θύματος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα skai.gr, η 74χρονη φέρεται να αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας και θα μεταφερθεί στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκριση.

Σε βάρος της 74χρονης εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.