Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Δίκη απαγωγών Λεμπιδάκη: «Δεν εμπλέκομαι, θέλω δικαιοσύνη» υποστήριξε 46χρονος κατηγορούμενος

Μιχάλης Λεμπιδάκης

Μιχάλης Λεμπιδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος Πλαστικά Κρήτης

Με τις απολογίες των υπόλοιπων κατηγορουμένων συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ηρακλείου.

Ο 46χρονος επιχειρηματίας που είναι κατηγορούμενος για την υπόθεση και κατέθεσε, υποστήριξε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «θέλει δικαιοσύνη».

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από την έδρα για τον εκνευρισμό του σημειώνοντας ότι αυτό που του έχει συμβεί είναι τραγικό καθώς βρίσκεται στη φυλακή χωρίς να φταίει. Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί συνέβη αυτό, επειδή μπήκε στο αυτοκίνητο του συγκατηγορούμενου του και ξέχασε το κινητό του.

Μάλιστα περιέγραψε με λεπτομέρειες τι έκανε ο ίδιος εκείνο το βράδυ κάνοντας λόγο για τραγικές συμπτώσεις.

Νωρίτερα απολογήθηκε 23χρονος αλλά και ένας νεαρός από τα Σφακιά που φέρεται να ήταν ο φύλακας του Λεμπιδάκη στη διάρκειας της ομηρίας του. Ο ίδιος πάντως διαφοροποίησε την κατάθεσή ενώ άφησε να εννοηθεί ότι δέχεται απειλές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μητέρα Μιχάλη Λεμπιδάκη: «Καμία μάνα να μην ζήσει αυτό που έζησα»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μιχάλης Λεμπιδάκης: Δεν αισθάνομαι μίσος για τους απαγωγείς μου, τους λυπάμαι