Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Δικαιώθηκε σε ποινικό επίπεδο ο Χρήστος Χωλίδης

Αναφορικά με την υπόθεση του δημοφιλούς τραγουδιστή Χρήστου Χωλίδη, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία από αντιπάλους του, η δικηγορική εταιρία Ν. Αγαπηνός & Συνεργάτες  η οποία ανέλαβε την υπόθεση, καθιστά σαφές ότι ο πελάτης της δικαιώθηκε, καθώς η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε απορρίφθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας:

«Αναφορικά με τα άρθρα στον Τύπο σχετικά με την υπόθεση του δημοφιλούς τραγουδιστή Χρήστου Χωλίδη προσθέτουμε τα ακόλουθα:

Ο Χρήστος Χωλίδης ανέθεσε το σύνολο των υποθέσεών του στην δικηγορική Εταιρία Ν. Αγαπηνός & Συνεργάτες. Κατόπιν των ενεργειών μας, ο εντολέας μας δικαιώθηκε σε ποινικό επίπεδο καθώς η έγκληση των αντιδίκων του που ζήτησαν την ποινική δίωξη και καταδίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία απορρίφθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ μάλιστα παρήλθε και η προθεσμία άσκησης προσφυγής κατά της απόρριψης της ανωτέρω έγκλησης και επομένως η ποινικές κατηγορίες κατά του Χρήστου Χωλίδη καταρρίφθηκαν οριστικά. Αναμένουμε και την δικαίωση του εντολέα μας και σε αστικό επίπεδο καθώς έχει ήδη εκδικαστεί η αγωγή μας εναντίον των αντιδίκων του.

Η Δικηγορική Εταιρία»