Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Διασωληνωμένος με κορονοϊό ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Νίκος Μιχαλολιάκος

Στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται διασωληνωμένος, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, πρώην αρχηγός της Χρυσής Αυγής, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε θειτκός στον κορονοϊό.

Ήταν πριν από μερικές μέρες όταν έγινε γνωστό ότι ο καταδικασμένος για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή και έγκλειστος των φυλακών Δομοκού, ήταν ανάμεσα στους κρατούμενους που είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό.

Κατά πληροφορίες, ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν έχει εμβολιαστεί εναντίον του κορονοϊού και από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μπήκε σε θεραπεία αυξημένης ροής οξυγόγου.

Ωστόσο, η θεραπεία φαίνεται πως δεν απέφερε αποτελέσματα και το πρωί της Παρασκευής κρίθηκε από τους γιατρούς αναγκαίο ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής να διασωληνωθεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι κρίσιμη, αφού ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου, καθώς είναι παχύσαρκος, διαβητικός και καπνιστής.

Διαβάστε επίσης:

Βλαντίμιρ Πούτιν: Εντολή να διευκολυνθεί η αποστολή “εθελοντών” μαχητών από τη Μέση Ανατολή στην Ουκρανία