Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΔΕΘ: Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν – Δείτε αναλυτικά

τροχαια - Βασιλίσσης Σοφίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης εν όψει της έναρξης λειτουργίας της 85ης ΔΕΘ, των εκδηλώσεων και των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της πόλης.

Έτσι, στο κέντρο της πόλης θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

α. Από την 06.00 ώρα της Παρασκευής (10-09-2021) μέχρι και την 18.00 ώρα της Κυριακής (12-09-2021) δεν θα επιτρέπεται η στάση-στάθμευση όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης:

β. Από την 14.00 ώρα της Πέμπτης (09-09-2021) μέχρι και την 18.00 ώρα της Κυριακής (12-09-2021) δεν θα επιτρέπεται η στάση-στάθμευση όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης:

γ. Σάββατο (11-09-2021), από ώρα 15.00 σταδιακά, ανάλογα με την εξέλιξη των εκδηλώσεων και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης:

δ. Υπενθυμίζεται η ισχύουσα απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στις οδούς Τσιμισκή, Εγνατία και Αγίας Σοφίας, καθώς και στις λεωφόρους Νίκης και Μ.Αλεξάνδρου.

Παρακαλούνται οι κύριοι οδηγοί να απομακρύνουν τα οχήματά τους από τους παραπάνω αναφερομένους δρόμους.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα λάβει αυξημένα μέτρα τροχαίας, με το σύνολο της δυνάμεώς της και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.

Διαβάστε επίσης:

Τζιτζικώστας-Κικίλιας: Επενδύοντας στον 12μηνο τουρισμό

Τζιτζικώστας-Πιερρακάκης: Έτοιμοι να υποδεχτούμε τη νέα ταινία του Hollywood