Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα κοκαΐνης: Ναρκωτικά σε ταψιά φούρνου και άμμο – Συγχαρητήρια Χρυσοχοΐδη

Αστυνομία

Μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, στο οποίο συμμετείχαν Αλβανοί και Κροάτες εξαρθρώθηκε από την ελληνική αστυνομία.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν μετά από πληροφορίες να εντοπίσουν το κύκλωμα που δραστηριοποιείτο σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και να κατασχέσουν 105 κιλά κοκαΐνης και περίπου 500-600.000 ευρώ σε μετρητά. Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν, ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, τρεις αλλοδαποί και συγκεκριμένα δύο Αλβανοί και ένας Κροάτης.

Σημειώνεται ότι αναμένεται συνέντευξη τύπου της ελληνικής αστυνομίας στη 1 το μεσημέρι για την εξάρθρωση του κυκλώματος με τα 105 κιλά κοκαϊνης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ένα βίντεο το οποίο δείχνει την έφοδο της αστυνομίας στο διαμέρισμα στο Μπραχάμι. Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν μέσα σε δοχείο άμμου που βρισκόταν στο φούρνο.

Το κύκλωμα εξαρθρώθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών σε συνεργασία με την DEA των ΗΠΑ.

«Γίνεται δουλειά. Πολλά συγχαρητήρια» έγραψε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.