Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Απόπειρα ληστείας δίπλα στη ΓΑΔΑ, συνελήφθη ο ένας δράστης

ΓΑΔΑ

Δύο Αλγερινοί επιτέθηκαν σε μία 20χρονη προσπαθώντας να της πάρουν  το κινητό με τη χρήση βίας, αλλά ο αστυνoμικός σκοπός κατάφερε να συλλάβει τον έναν από τους δυο.

Το περιστατικό συνέβη χτες στις 23:30, Κυριακή 30/12/2018, στην οδό Μηλέων, δίπλα στο Αστυνομικό Μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οι δράστες επέβαιναν σε δίκυκλο σκούτερ, που όπως αποδείχτηκε αργότερα είχε κλαπεί στις 24/12/2018 από την περιοχή της Ακρόπολης. Με αυτό προσέγγισαν την κοπέλα, ελληνικής υπηκοότητας, την ακινητοποίησαν με την βία και προσπάθησαν να της αρπάξουν το κινητό ττηλέφωνο.

Η 19χρονη όμως άρχισε να φωνάζει για βοήθεια και προσέτρεξε ο αστυνομικός σκοπός της ΓΑΔΑ, ο οποίος κατάφερε να συλάβει τον συνεπιβάτη του δίκυκλου, Αλγερινής υπηκοότητας, ηλικίας 25 ετών. Ο οδηγός εγκατέλειψε το σκούτερ και διέφυγε. Από την αστυνομία γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κυψέλη: Ένας τραυματίας από έκρηξη μηχανισμού έξω από κρεοπωλείο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λήστεψαν τα λεφτά από κάλαντα παιδιών σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη