Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ανοιξιάτικος ο καιρός σήμερα

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Φωτογραφία: Eurokinissi

Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός και σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Θα υπάρξει τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Θα παρατηρηθεί τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις από το απόγευμα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελαχίστη θερμοκρασία θα είναι κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Θα παρατηρηθούν αραιές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελαχίστη κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Θα παρατηρηθεί τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και βαθμιαία στα νότια και τον Κορινθιακό έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Ο καιρός θα παρουσιάσει λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Θα παρουσιαστούν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι στα νησιά ανατολικού Αιγαίου θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα θα είναι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόβλεψη του καιρού για αύριο, Τετάρτη

Θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βρόχων τις πρωινές ώρες στην Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο. Από το απόγευμα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος σε όλη τη χωρά. Θα παρατηρηθεί τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί, 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα, θα είναι μεταβλητοί, 3 με 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα βορειοανατολικά νότιοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι σε μικρή άνοδο. Θα κυμανθεί σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκλονισμένη η Κρήτη: Στραγγάλισε τη γυναίκα του μπροστά στα δύο μωρά τους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 10.000 προσλήψεις στη δημόσια υγεία μέσα στην επόμενη τετραετία