Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ακρόπολη: Κατέβηκε από τον Παρθενώνα ο άνδρας που κρέμασε πανό και σημαίες

Ένας άνδρας σκαρφάλωσε στις σκαλωσιές του Παρθενώνα και κρέμασε διάφορες σημαίες, όπως του Ισραήλ, της Ελλάδας, της Νέας Δημοκρατίας, το αστέρι της Βεργίνας, αλλά και του Ολυμπιακού. Ο άνδρας απειλεί να πέσει από το εμβληματικό μνημείο, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας, όπως και δυνάμεις της Πυροσβεστικής,

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια με τον άγνωστο άνδρα ο οποίος σκαρφάλωσε το μεσημέρι της Κυριακής στις σκαλωσιές για την αναστήλωση του μνημείου του Παρθενώνα στην Ακρόπολη, και κρέμασε σε αυτές πανό και σημαίες.

Λίγο πριν τις 20:00, έπειτα από σχεδόν 8 ώρες, ο άνδρας πείστηκε τελικά να κατέβει από το Δυτικό Αέτωμα.

Επί τόπου από το μεσημέρι βρίσκονταν αστυνομικές δυνάμεις και η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του υπουργείου Πολιτισμού και προσπαθούσαν να τον πείσουν να κατέβει από το μνημείο.

Αν και δεν είναι γνωστοί οι λόγοι που ανέβηκε, ο άνδρας φέρεται να είχε ζητήσει να μιλήσει με τους κυβερνώντες για τα ζητήματα που αφορούν την Βόρεια Μακεδονία.

Διαβάστε επίσης

Άνδρας σκαρφάλωσε στον Παρθενώνα και κρέμασε σημαίες – Σπεύδει διαπραγματευτής της Αστυνομίας