Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Έρευνες και για τρίτη ανήλικη στα «δίχτυα» του 43χρονου

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 43χρονος παιδόφιλος, που φέρεται να διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την 14χρονη ανήλικη η οποία αυτοκτόνησε την περασμένη Πέμπτη  (23/05), πέφτοντας από τις γραμμές του τρένου στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με το Star, ο 43χρονος παραδέχτηκε ακόμα ότι είχε επαφές με μια άλλη ανήλικη που είναι 16 ετών σήμερα και με την οποία είχε στενή σχέση όταν ήταν 14 ετών, για περίπου ενάμιση χρόνο. Η κοπέλα αυτή έχει ήδη δώσει κατάθεση. Παράλληλα, όπως μετέδωσε το κανάλι, οι αστυνομικοί έχουν σοκαριστεί με το βίντεο που ανακάλυψαν στα προσωπικά αντικείμενα του 43χρονου. Ο κατηγορούμενος φέρεται να μαγνητοσκοπούσε τις πράξεις του, το οποίο ήταν εν γνώσει της ανήλικης, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί και οι Αρχές εξετάζουν ακόμα μια περίπτωση ανήλικης, προκειμένου να εξακριβώσουν αν έπεσε και εκείνη θύμα του 43χρονου.