Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

16χρονη θύμα απαγωγής σώθηκε χάρη σε χειρονομία που έμαθε στο TikTok

απαγωγή

Μια χειρονομία που έμαθε από βίντεο στο TikTok έσωσε τη ζωή μιας 16χρονης κοπέλας, η οποία έπεσε θύμα απαγωγής.

Πρόκειται για μια 16χρονη κοπέλα από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, η οποία εξαφανίστηκε την περασμένη Τρίτη από το σπίτι της. Δύο ημέρες αργότερα, ένας οδηγός μηχανής στο Κεντάκι, είδε την κοπέλα να κάνει μια χαρακτηριστική χειρονομία, η οποία μεταφράζεται σε «χρειάζομαι βοήθεια – θύμα ενδοιοικογενειακής βίας», μέσα από ένα αμάξι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η έφηβη είχε μάθει τη συγκεκριμένη χειρονομία στο TikTok. Ο οδηγός της μηχανής ακολούθησε το όχημα δίνοντας πληροφορίες στην αστυνομία, η οποία στη συνέχεια το ακινητοποίησε και έσωσε το κορίτσι.

Ο ύποπτος είχε απαγάγει το κορίτσι από τη Βόρεια Καρολίνα και το μετέφερε στο Οχάιο, όπου είχε συγγενείς. Ωστόσο, όταν αυτοί διαπίστωσαν ότι είναι ανήλικη, τους έδιωξαν. Η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα την ίδια ημέρα για αρπαγή ανηλίκου.

Διαβάστε επίσης:

Στο κλαμπ των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου ο ιδρυτής του TitTok – Στα 60 δισ. δολάρια η περιουσία του

Focus Bari: Εθισμένοι στα social media τέσσερις στους πέντε Έλληνες

Επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη: Απολογήθηκε συμπληρωματικά ο κατηγορούμενος ιερέας