Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Δημοφιλή στο Internet

Ο Γιώργος Πατούλης έγινε ήρωας σε παιδικό παραμύθι ως… «Πονοψυχούλης» 

Ο Γιώργος Πατούλης

Πέρα από δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, ο Γιώργος Πατούλης έγινε και… ήρωας σε παραμύθι, καθώς πρωταγωνιστεί στο βιβλίο με τίτλο «Ο υπέροχος κόσμος της Μελένιας. Η φτερωτή ποδηλατούλα».

Ο Γιώργος Πατούλης «μεταμορφώνεται» σε κύριο «Πονοψυχούλη» σε ένα παραμύθι για τις αρετές της κίνησης κόντρα στην νωχέλεια της τεχνολογίας». Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του δήμου Αμαρουσίου: «Τον εαυτό του ως ήρωα παραμυθιού αντίκρισε ο Γιώργος Πατούλης, ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του βιβλίου με τίτλο: «Ο υπέροχος κόσμος της Μελένιας. Η φτερωτή ποδηλατούλα».

Στις σελίδες του παραμυθιού η άθληση και η κίνηση αναμετρώνται με τον «υπνωτισμό» της τεχνολογίας. Νικητής είναι η προσπάθεια, η δράση κόντρα στην αδράνεια που ορίζει η σύγχρονη τεχνολογία. Όλα αυτά συμβαίνουν στο Μελανοχώρι με Δήμαρχο τον κ. Πονοψυχούλη».

Μάλιστα η συγγραφέας Λία Λάππα επισκέφτηκε τον δήμαρχο Αμαρουσίου και έβγαλε και selfie μαζί του, την οποία ανέβασε στο Instagram.