Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Ατρόμητος: Ανατροπή… 4 αστέρων μέσα στην Τούμπα

PAOK ATROMITOS

Το… τρίποντο πέτυχε ο Ατρόμητος στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο “Δικέφαλος” προηγήθηκε 2-0 αλλά οι Περιστεριώτες έκαναν τη μεγάλη ανατροπή!

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο χάρις στα γκολ του Ροντρίγκες (3′) και του Κουλούρη (26′) και ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1 μέχρι το 73′. Η αποβολή του Κάνιας όμως έφερε τα πάνω κάτω. Στο 73′ ο Ούμπιδες μείωσε σε 3-2, στο 86′ ο Παπαδόπουλος έκανε το 3-3 και στο 93′ ο Τόνσο στην κόντρα επίθεση σημείωσε το 3-4!

Ο Ατρόμητος δεν παράτησε σε κανένα σημείο τον αγώνα και κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Η φάση που έφερε την ανατροπή στο ματς και παρόλο που μέχρι εκείνη την ώρα το σκορ ήταν 3-1 υπέρ του ΠΑΟΚ, έγινε στο 73ο λεπτό. Ο Κάνιας επέλεξε να… μπλοκάρει την μπάλα που κατευθυνόταν στα δίχτυα του Μπρκιτς, άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες και οι Περιστεριώτες μειώσαν σε 3-2.

Ο ΠΑΟΚ (του πρώτου μέρους) και ο Ατρόμητος (του δεύτερου μισού) πρόσφεραν γκολ και θέαμα στην Τούμπα. Επτά γκολ, δοκάρια, αποβολή, πέναλτι, φάσεις κι άλλα πολλά στο 90λεπτο με το οποίο έπεσε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής.

Κι όμως, όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τον «Δικέφαλο» που προηγήθηκε στο πρώτο μισό της αναμέτρησης με 2-0, χάρη στην εκπληκτική απόδοση του Γκάρι Ροντρίγκες. Όμως, η αναγκαστική αλλαγή του, άλλαξε δραματικά και την εικόνα της ομάδας του.

Ήρθε και η αποβολή του Κάνιας για να αποτελειώσει τον ΠΑΟΚ και κάπως έτσι ο Ατρόμητος έφυγε με τους 3 βαθμούς της νίκης από την Τούμπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Super League: Αυτά είναι τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Basket League: Ολοκληρώνεται σήμερα η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος – Δείτε τα αποτελέσματα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Sergei Polunin: Το “κακό παιδί” του μπαλέτου που στα 26 του χρόνια είναι ήδη θρύλος (video)