Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Δελτία Τύπου

SiderAL® Sport: Για αντοχή από Σίδηρο!

Η καθημερινότητα είναι ένας συνεχής αγώνας ταχύτητας, αλλά κυρίως ένας αγώνας αντοχής. Το SiderAL® Sport , ένα συμπλήρωμα διατροφής που ανήκει στα προϊόντα της οικογένειας SiderAL®, περιέχει 10 δραστικά συστατικά, σίδηρο (τρισθενής πυροφωσφορικός σίδηρος), βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β12,  φυλλικό οξύ και βιοτίνη) και βιταμίνη C και είναι ο «σιδερένιος», καθημερινός σας σύμμαχος!

Το SiderAL® Sport, όπως και όλα τα προϊόντα SiderAL®, χρησιμοποιεί μία προηγμένη τεχνολογία (σουκροσωμική τεχνολογία) για τη μεταφορά και απόδοση του σιδήρου και των βιταμινών στον οργανισμό, χάρη στην οποία:

Το SiderAL® Sport είναι κατάλληλο για την κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων του οργανισμού λόγω σωματικής άσκησης ή πνευματικής κόπωσης, αλλά και σε περιπτώσεις μη ισορροπημένης διατροφής. Όλα τα παραπάνω καθιστούν το SiderAL® Sport ένα πολύτιμο σύμμαχο στη δύσκολη καθημερινότητάς μας!

Όσα χρειάζεστε σε έναν φακελίσκο

Διατίθεται στα φαρμακεία από την εταιρεία WinMedica σε μορφή διασπειρόμενης σκόνης σε φακελίσκους. Το περιεχόμενο του φακελίσκου διαλύεται απευθείας στο στόμα και έχει ευχάριστη γεύση (cola). Η προτεινόμενη δοσολογία είναι ένας φακελίσκος την ημέρα.