Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
What's happening

To NOKIA 8 στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Το πλέον  ισχυρό 4G smartphone της ΝΟΚΙΑ, NOKIA 8, το οποίο ξεχωρίζει για τον πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή του, Qualcomm® Snapdragon835, αλλά και για τη διπλή κάμερά του που, για πρώτη φορά, επιτρέπει στον χρήστη να τραβά βίντεο και φωτογραφίες ταυτόχρονα με την εμπρόσθια και την οπίσθια κάμερα, είναι πλέον διαθέσιμο στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο www.germanos.gr.

Στα highlights του ολοκαίνουργιου smartphone περιλαμβάνονται:

Το νέο 4G Smartphone NOKIA 8 είναι διαθέσιμo στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο www.germanos.gr, σε μπλε χρώμα στα 599€ [1] ή σε 36 άτοκες δόσεις[2] των 16,64€/μήνα. Η συσκευή διατίθεται φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE και μπορεί να συνδυαστεί με μία μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ.

Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στην καρδιά της τεχνολογίας, οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν στους Tech Experts, τους εξειδικευμένους συμβούλους τεχνολογίας που θα τους σετάρουν το νέο τους Smartphone και θα το συγχρονίσουν με τις υπόλοιπες «έξυπνες» συσκευές τους.

[1] Η τιμή είναι ενδεικτική και περιλαμβάνει ΦΠΑ

[2] Αφορά αγορά της συσκευής ως σκέτη συσκευή και με εξόφληση μέσω πιστωτικών καρτών