Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Δελτία Τύπου

METRO ΑΕΒΕ: «Energy Efficient Company of the Year» και 16 βραβεία στα Energy Mastering Awards 2022

Στιγμιότυπο από την τελετή απονομής των Energy Mastering Awards 2022, όπου το METRO έλαβε 16 σημαντικά βραβεία και τον τίτλο «Energy Efficient Company of the Year».

Με 16 σημαντικά βραβεία διακρίθηκε η METRO (My market, METRO Cash & Carry) στην τελετή απονομής των Energy Mastering Awards 2022

Με 16 σημαντικά βραβεία διακρίθηκε η METRO (My market, METRO Cash & Carry) στην τελετή απονομής των Energy Mastering Awards 2022, λαμβάνοντας τον τίτλο «Energy Efficient Company of the Year».

Η διοργάνωση βραβεύει τις καλές πρακτικές ενεργειακής απόδοσης, εξοικονόμησης και αειφορίας των εταιρειών και οργανισμών που διαχειρίζονται ενέργεια ανεξαρτήτως κλάδου δραστηριοποίησης!

Οι διακρίσεις αυτές έρχονται ως επιστέγασμα της σκληρής και εποικοδομητικής ομαδικής δουλειάς, καθώς και της αδιαπραγμάτευτης και μακροχρόνιας δέσμευσης της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος, θέτοντας στο επίκεντρο των δράσεων της, τη μείωση της ενεργειακής δαπάνης και την εξοικονόμηση πόρων και λειτουργικών δαπανών.

Αναλυτικά τα βραβεία και οι κατηγορίες στις οποίες διακρίθηκε η εταιρεία.

WINNER – ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ / RETAIL AND SUPERMARKETS»

 GOLD:

 SILVER:

 BRONZE:

Πιστή στη στόχευσή της προς τη βιώσιμη ανάπτυξη, η METRO είναι η μόνη ελληνική εταιρεία λιανεμπορίου που έχει πιστοποιηθεί με το υψηλών απαιτήσεων διεθνές πρότυπο διαχείρισης ενέργειας ISO 50001:2018. Από το 2014, έχει επιτύχει εξοικονόμηση ενέργειας που ξεπερνά το 30%. Σε αυτό το πλαίσιο συνεχίζει το έργο της με την ίδια δέσμευση προς όλη την κοινωνία και συγκαταλέγεται δίκαια στους ηγέτες της αγοράς σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από την BOUSSIAS και η τελετή απονομής έλαβε χώρα την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 στο Radisson Blu Park Hotel.