Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Δελτία Τύπου

Η DEMO ABEE στην κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της καρδιολογίας

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DΕΜΟ ΑΒΕΕ, συμμετείχε στο 40ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο, το οποίο διεξήχθη για πρώτη φορά εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης, στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων μεταξύ 17-19 Οκτώβριου 2019. 

 Το συνέδριο συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον, δυο χιλιάδων και πλέον, καρδιολόγων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς με ένα πλήθος πρωτοποριακών εκδηλώσεων, ξεδιπλώθηκαν όλες οι νέες εξελίξεις στην καρδιολογία και στην καρδιοχειρουργική. Πιο συγκεκριμένα, οι ενότητες περιελάμβαναν τις νέες θεραπείες στις βαλβιδοπάθειες, τη χρόνια στεφανιαία νόσο, το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και τις αρρυθμίες.

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ABEE στην κατηγορία των καρδιολογικών σκευασμάτων έχει μία ισχυρή παρουσία στην Ελληνική φαρμακευτική αγορά με θεραπευτικές λύσεις για ένα ευρύ φάσμα καρδιολογικών παθήσεων.

Η DEMO ως πρωτοπόρος εταιρία στον νοσοκομειακό χώρο, στον τομέα της καρδιολογίας, παράγει η ίδια σκευάσματα επείγουσας ιατρικής όπως αδρεναλίνη, νοραδρεναλίνη, ντοπαμίνη και δοβουταμίνη. Η δοβουταμίνη και η ντοπαμίνη, δύο πολύ σημαντικές φαρμακευτικές ουσίες, έχουν αναγκαία και αναντικατάστατη θέση στην ινότροπη υποστήριξη ασθενών με καρδιακή κάμψη, καρδιακή ανεπάρκεια, οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και καταστάσεις σοκ (καρδιογενές, αναφυλακτικό, υποβολαιμικό).

 

Η εταιρεία DEMO αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που εξακολουθούν να υπάρχουν στο χώρο της καρδιολογίας, συνεχίζει να επενδύει στην κατηγορία των καρδιολογικών σκευασμάτων εμπλουτίζοντας τις ήδη υπάρχουσες θεραπευτικές κατηγορίες με νέα ποιοτικά φάρμακα.