Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
What's happening

HUAWEI MATE 10 Pro και Lite: τα νέα 4G+ smartphones ήρθαν στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Η HUAWEI λανσάρει τη νέα σειρά Mate με τα προηγμένα μοντέλα Mate 10 Pro και Mate 10 Lite που έρχονται στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Ο πανίσχυρος οκταπύρηνος επεξεργαστής Kirin των ολοκαίνουργιων 4G+ Smartphones σε συνδυασμό με το προηγμένο 4G+ δίκτυο της COSMOTE, διαθέσιμο ήδη στο 90% του πληθυσμού της χώρας, επιτρέπει στον χρήστη να σερφάρει με απίστευτες ταχύτητες, απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία Mobile Internet.

Τα νέα Smartphones της HUAWEI (Mate 10 Pro & Lite) είναι διαθέσιμα στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο www.germanos.gr, σε γκρι και μαύρο χρώμα στα 799€ και 369€ αντίστοιχα[1] ή σε 36 άτοκες δόσεις[2] των 22,19€/μήνα και σε 24 άτοκες δόσεις των 15,38€, αντίστοιχα. Οι συσκευές διατίθενται φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE και μπορούν να συνδυαστούν με μία μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ.

Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στην καρδιά της τεχνολογίας, οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν στους Tech Experts, τους εξειδικευμένους συμβούλους τεχνολογίας που θα τους σετάρουν το νέο τους Smartphone και θα το συγχρονίσουν με τις υπόλοιπες «έξυπνες» συσκευές τους.

[1] Η τιμή είναι ενδεικτική και περιλαμβάνει ΦΠΑ

[2] Αφορά αγορά της συσκευής ως σκέτη συσκευή και με εξόφληση μέσω πιστωτικών καρτών