Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Δελτία Τύπου

Ελληνικές γεύσεις με παγκόσμια λάμψη αποκλειστικά στα ΑΒ!

Γεμίσαμε αστέρια! Αστέρια με παγκόσμια λάμψη και αξία, τα οποία αντανακλούν την ανώτερη γεύση των γνήσιων ελληνικών προϊόντων, που φροντίζουμε να βρίσκετε καθημερινά στα ράφια των καταστημάτων ΑΒ. Από αυτά τα αστέρια, που μας κάνουν υπερήφανους για τις επιλογές μας, τη στήριξη στους Έλληνες παραγωγούς και την ανάδειξη της γευστικής παράδοσης της χώρας μας.

Έξι από αυτά τα προϊόντα, τέσσερα από τη σειρά «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» και δύο από τη σειρά «ΑΒ Επιλογή», «λάμπουν» πια ακόμη περισσότερο, καθώς επέστρεψαν με επτά συνολικά χρυσά αστέρια Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Awards) από το φημισμένο διεθνή διαγωνισμό του International Taste Institute (ITI) 2020.

Πρόκειται για τα:

 

Απολαύστε και εσείς τα βραβευμένα ελληνικά προϊόντα που θα βρείτε στα καταστήματα ΑΒ, ανάμεσα σε πολλές ακόμη προτάσεις, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη νοστιμιά τους.

 ΑΒ Βασιλόπουλος. Για ό,τι θέλεις να είσαι!

Και είναι ωραίο να γεμίζουν με «αστέρια» τα αγαπημένα σου προϊόντα!