Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Δελτία Τύπου

COSMOTE Student: Ένα σύνολο αποκλειστικών προσφορών για τους φοιτητές για επικοινωνία και ψυχαγωγία

Το COSMOTE Student, ένα σύνολο αποκλειστικών προσφορών, παρέχει η COSMOTE, ενισχύοντας την προσπάθεια των φοιτητών στην πιο δημιουργική φάση της ζωής τους. Περιλαμβάνει μοναδικές προσφορές για το κινητό, το tablet και το σπίτι, για προϊόντα τεχνολογίας, αλλά και για να μπορούν να ταξιδεύουν, να διαβάζουν και να διασκεδάζουν πιο οικονομικά.

Οι αποκλειστικές προσφορές του COSMOTE Student περιλαμβάνουν:

Προσφορές για το κινητό, το tablet ή το laptop:

Προσφορές για το φοιτητικό σπίτι:

Και επειδή η φοιτητική ζωή θέλει και διασκέδαση, η COSMOTE προσφέρει επιπλέον μοναδικές προσφορές και δώρα που κάνουν τη φοιτητική ζωή πιο οικονομική:

Σε όλα τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι φοιτητές μπορούν να βρουν αγαπημένα προϊόντα τεχνολογίας, όπως Smartphones, Tablets, laptops, τηλεοράσεις, Games, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία και σε μοναδικές τιμές, για να αποκτήσουν αυτό που τους ταιριάζει. Τέλος, μπορούν να συνδυάσουν το Smartphone ή το Tablet τους με αγαπημένα αξεσουάρ και smart gadgets που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Δείτε όλες τις προσφορές του COSMOTE Student στο www.cosmote.gr/student.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δείτε πού είναι το καλύτερο και φθηνότερο MBA στην Ευρώπη. Θα εκπλαγείτε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέγαρο Μουσικής: Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της Βασιλικής Ορχήστρας Κονσέρτχεμπαου του Άμστερνταμ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:

http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononews-dinoume-5-doroepitages-apo-ta-attica-axias-1000-evro/82999