Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Portraits.gr

JoAni Johnson: Είναι μοντέλο, είναι 68 και καταρρίπτει κάθε στερεότυπο

Χαλαρή Νεοϋορκέζα, γέννημα θρέμμα του Harlem, μόνιμη θαμώνας του Studio54 την εποχή που ο Andy Warhol ήταν στα καλύτερά του: H JoAni Johnson είναι τα πάντα εκτός από συνηθισμένη. Έχει εργαστεί σε κάθε τομέα: Από υποδοχή σε γραφεία και πωλήτρια, σε ιδιοκτήτρια showroom και, τα τελευταία τρία περίπου χρόνια, μοντέλο.

Μπήκε στη βιομηχανία της μόδας χωρίς μεγάλες ελπίδες. Τα μεγάλα πρακτορεία είχαν συγκεκριμένες απαιτήσεις: Νεαρά κορίτσια, ψηλά, με ιδανικές αναλογίες. Τι δουλειά είχε, λοιπόν, μία ώριμη γυναίκα – διένυε ήδη την έβδομη δεκαετία της ζωής της – με ύψος μόλις 1.63, στο χώρο αυτόν; Κι όμως, μετά από ένα βίντεο που έγινε viral, η καριέρα της όχι μόνο ξεκίνησε, αλλά σε ελάχιστο καιρό έφτασε στα ύψη. Δεν συνέβησαν όλα, όμως, μόνο χάρη στην ομορφιά και τα πλούσια, γκρίζα μαλλιά της. Έχει κάτι σπάνιο: Είναι γεννημένη σταρ.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr