Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Βρετανία: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές με άλλες χώρες για πιθανές «αερογέφυρες»

Μπόρις Τζόνσον

Συνεχίζονται οι εργασίες για το αν θα δημιουργηθούν «αερογέφυρες» μεταξύ χωρών, αφού η Βρετανία άρχισε να θέτει σε 14ημερη καραντίνα τους ταξιδιώτες που φθάνουν στην χώρα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον.

«Οι αναφορές λένε ότι χθες υπήρξε πολύ υψηλό επίπεδο συμμόρφωσης στα σύνορα» όσον αφορά τα μέτρα της καραντίνας, δήλωσε ο εκπρόσωπος προσθέτοντας ότι δεν επιβλήθηκαν πρόστιμα και ότι δεν υπήρξαν αναφορές για άρνηση οποιουδήποτε να δώσει στοιχεία όταν του ζητήθηκαν.

Ερωτηθείς αν θα υπάρξουν αερογέφυρες αυτό τον μήνα, ο εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού είπε: «Συνεχίζεται η εργασία πάνω σε μελλοντικές επιλογές, οι οποίες περιλαμβάνουν αερογέφυρες ή ασφαλείς ταξιδιωτικούς διαδρόμους». Ο ίδιος δεν ανέφερε ωστόσο συγκεκριμένες ημερομηνίες ούτε κάποιον κατάλογο χωρών με τις οποίες έχουν γίνει επαφές.