Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Προκλητική δήλωση Ζουράρι για τις φωτιές: Ούτε εγώ θα υπέβαλα παραίτηση – Πολιτική ευθύνη έχει και ο λαός

Προκλητική δήλωση Ζουράρι για τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική. «Εγώ δε θα υπέβαλα παραίτηση, αν είχα κάνει σωστά το καθήκον μου κάτω υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στον FOCUS FM 103.6 της Θεσσαλονίκης και το δημοσιογράφο Δημήτρη Βενιέρη.

Ο κ. Ζουράρις, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν όταν ολοκληρωθεί η έρευνα που είναι σε εξέλιξη. «Είναι λάθος η αντίληψη της αντιπολίτευσης, που ζητά ευθύνες» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι «πολιτική ευθύνη έχει και ο λαός, ως πολιτειακός παράγων».

«Δε γίνεται να χρεωθεί στην σημερινή κυβέρνηση το σύνολο των νομιμοποιήσεων από το 1974. Και σε άλλα κράτη συμβαίνουν καταστροφές και δεν μπορούν να τις αντιμετωπίσουν. Η πολιτική ευθύνη είναι αφηρημένη έννοια, επιμερίζεται και πηγαίνει μέχρι την περίοδο του Αντώνη Τρίτση» κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Σκίζει» καρδιές το αντίο των γονιών στο 6 μηνών μωρό τους που «έσβησε» στη φωτιά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eπιμένει ο Τόσκας: Είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για τις πυρκαγιές

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονιστική μαρτυρία: Ο αδελφός μου το Σάββατο πάντρεψε το παιδί του και τη Δευτέρα κάηκε (video)