Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Την Παρασκευή υπογράφουν Τσίπρας-Ζάεφ για το όνομα, λέει η αντιπολίτευση των Σκοπίων

«Την Πέμπτη ή την Παρασκευή οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και ΠΓΔΜ θα υπογράψουν τη συμφωνία για την ονομασία», υποστηρίζει με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της γειτονικής χώρας και βουλευτής του αντιπολιτευόμενου VMRO-DPMNE, Αντόνιο Μιλοσόσκι.

Επικαλούμενος «διπλωματικές πηγές» ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της γειτονικής χώρας αναφέρει πως το «ραντεβού» Τσίπρα – Ζάεφ θα πραγματοποιηθεί στο ελληνικό τμήμα της λίμνης Μικρής Πρέσπας.

Κατά τον κ. Μιλοσόσκι, κύριος συντονιστής της συνάντησης είναι ο σύμβουλος του κ. Ζάεφ, Μπόγιαν Μαρίτσιτς.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Mia της γειτονικής χώρας, η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ δεν σχολίασε την Τετάρτη τις πληροφορίες περί επικοινωνίας Τσίπρα – Ζάεφ.

«Από διπλωματικές πηγές : Την Πέμπτη ή την Παρασκευή (αυτής της εβδομάδας), θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση Τσίπρα-Ζάουφ στο ελληνικό τμήμα της Μεγάλης Πρέσπας για την υπογραφή της Συμφωνίας για την αλλαγή της ονομασίας Δημοκρατία της “Μακεδονίας”. Ο κύριος συντονιστής αυτής της συνάντησης υπογραφής της συμφωνίας, είναι ο Μπόγιαν Μαρίτσιτς, σύμβουλος στο γραφείο του πρωθυπουργού», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο κ. Μιλόσοσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μπαμπινιώτης: Bουλγαρικό ιδίωμα η γλώσσα των Σκοπιανών (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση Μαξίμου στον Μητσοτάκη για το Σκοπιανό: Έκδηλος ο πανικός του μπροστά στο ενδεχόμενο επίλυσης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κοτζιάς για Σκοπιανό: «Νέα», «Βόρεια» και «Ανω Μακεδονία» οι επικρατέστερες προτάσεις