Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Θρίλερ με τον θάνατο του Χάνεϊκατ: «Δεν τον σκοτώσαμε εμείς» λέει η αστυνομία

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 28χρονου καλαθοσφαιριστή Τάιλερ Χάνεϊκατ: Η αστυνομία υποστηρίζει ότι ο παίκτης της Χίμκι δεν έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικού.

«Ο ύποπτος φαίνεται πως δεν χτυπήθηκε από πυρά αστυνομικών, αλλά από το δικό του όπλο» αναφέρει η αστυνομία του Λος Άντζελες.

Το αν πρόκειται για αυτοκτονία ή θανάσιμο τραυματισμό από λάθος δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από τις Αρχές στις ΗΠΑ, ο Αμερικανός παίκτης της Χίμκι ενεπλάκη σε ανταλλαγή πυροβολισμών στην περιοχή Sherman Oaks της Καλιφόρνια.

Κατά τη διάρκεια του αιματηρού συμβάντος, ο παίκτης του μπάσκετ τραυματίστηκε θανάσιμα.

Προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια και οι ακριβείς συνθήκες του πυροβολισμού. Όπως δήλωσαν αρμόδιοι, ο Χάνεϊκατ ενεπλάκη στο συμβάν περί τις 5 τα ξημερώματα τοπική ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρμόδιες Αρχές, έλαβαν τηλεφώνημα από τη μητέρα του 28χρονου άσου η οποία έκανε λόγο για αλλόκοτη συμπεριφορά του. Άμεσα έφτασαν στο σπίτι του αστυνομικοί με τον Χάνεϊκατ να αρχίζει να τους πυροβολεί.

Κάποια στιγμή ο καλαθοσφαιριστής έπεσε νεκρός.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη πριν και κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Σοκ: Γνωστός μπασκετμπολίστας έχασε τη ζωή του σε ανταλλαγή πυροβολισμών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στον κόσμο της τέχνης: Απεβίωσε ο συνδημιουργός του Spiderman

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονίζει η αυτοχειρία ιερέα λίγο πριν τον αρραβώνα του γιου του