Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

«Τακτοποιήσεις» με κομματικά κριτήρια καταγγέλλει η ΝΔ

μητσοτακης

Κυριάκος Μητσοτάκης

Τον διορισμό των νέων αρχηγών σε ΕΛ.ΑΣ. και Πυροσβεστική με κομματικά κριτήρια καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωσή της για την αντικατάσταση των αρχηγών της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής.

«Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας» τονίζει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωση.

«Όσο και αν επιχειρεί ο Πρωθυπουργός μέσα στην ταραχή του να διασωθεί απομακρύνοντας τους επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής, οι Έλληνες ξέρουν ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του βρίσκονται σε αποδρομή» αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Φεύγοντας τακτοποιεί τους εναπομείναντες δικούς του ανθρώπους, επιλέγοντας με κομματικά κριτήρια την ηγεσία των σωμάτων ασφαλείας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Χριστοφιλοπούλου: «Έχουν τελειώσει»

«Πριν λίγες μέρες για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έφταιγε κανείς για την τραγωδία. Όλα τα είχαν κάνει τέλεια. Τώρα υπό την λαϊκή κατακραυγή φταίνε ο Τόσκας, ο Καπάκης και οι αρχηγοί των Σωμάτων» τονίζει σε ανακοίνωση η υπεύθυνη Εσωτερικών & Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

«Εις μάτην όμως νομίζουν ότι έτσι θα απαλλάξουν από τις ευθύνες τους τον κ. Τσίπρα και την ανίκανη Κυβέρνησή του.Έχουν τελειώσει. Απομένει η τυπική πράξη με την καταδίκη των πολιτών στις εκλογές» προσθέτει η ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Καρατόμησαν» τους επικεφαλής ΕΛ.ΑΣ. και Πυροσβεστικής – Οι νέοι αρχηγοί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάτι: Αυτός είναι ο τελευταίος επιζών από το οικόπεδο της φρίκης (video)