Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Most Popular

Σοκ: Γνωστός μπασκετμπολίστας έχασε τη ζωή του σε ανταλλαγή πυροβολισμών

Παγκόσμιο σοκ στον κόσμο του μπάσκετ, έπειτα από την είδηση πως ο μπασκετμπολίστας Τάιλερ Χάνεϊκατ σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια περιστατικού ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικούς.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από τις Αρχές στις ΗΠΑ, ο Αμερικανός παίκτης της Χίμκι ενεπλάκη σε ανταλλαγή πυροβολισμών στην περιοχή Sherman Oaks της Καλιφόρνια.

Κατά τη διάρκεια του αιματηρού συμβάντος, ο παίκτης του μπάσκετ τραυματίστηκε θανάσιμα.

Προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια και οι ακριβείς συνθήκες του πυροβολισμού. Όπως δήλωσαν αρμόδιοι, ο Χάνεϊκατ ενεπλάκη στο συμβάν περί τις 5 τα ξημερώματα τοπική ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρμόδιες Αρχές, έλαβαν τηλεφώνημα από τη μητέρα του 28χρονου άσου η οποία έκανε λόγο για αλλόκοτη συμπεριφορά του. Άμεσα έφτασαν στο σπίτι του αστυνομικοί με τον Χάνεϊκατ να αρχίζει να τους πυροβολεί.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και ο άσος της Χίμκι άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο του περιστατικού.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη πριν και κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προσοχή στον καιρό: Οι προειδοποιήσεις του Σάκη Αρναούτογλου για τις προσεχείς ώρες (χάρτες)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραλίγο τραγωδία σε παιδική χαρά του Δήμου Ξάνθης-Τραυματίστηκε σοβαρά 8χρονος

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παγκόσμια ανησυχία! Το σημείωμα του προπονητή στην Ταϊλάνδη: «Ζητώ συγγνώμη απ’ όλους τους γονείς»