Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

«Συντετριμμένος» με τη Μόρια δήλωσε ο Πολάκης κι «έπνιξε τον πόνο του»… στα μπουζούκια!

Ο Παύλος Πολάκης

Στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόρια βρέθηκε το Σάββατο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος δεν δίστασε να επιτεθεί στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την κατάσταση που αντίκρισε.

«ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ !!! Μητσοτάκη αυτή είναι η Μόρια ΣΟΥ!!!! Σύστημα σε συνειδητή προσπάθεια ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ….Θα πούμε πολλά ,αυτά για πρώτη δόση», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί.

Μάλιστα, μιλώντας σε δημοσιογράφους, χαρακτήρισε τη Μόρια «φαβέλα στην Ευρώπη που δημιουργήθηκε από συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές»! Και συμπλήρωσε: «Μας κατηγορούσαν ότι λέγαμε ότι οι πρόσφυγες λιάζονται. Πότε ήταν καλύτερα, τότε ή τώρα;».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε μάλιστα την κυβέρνηση πως «αποφάσισε να εγκλωβίζει τους πρόσφυγες στα νησιά , για να καταφέρουν να μειώσουν τις ροές», ενώ μιλώντας για το σχέδιο για τον πλωτό φράχτη τον χαρακτήρισε «αθερινόδιχτο».

Μετά την επίσκεψη στη Μόρια, πάντως, ο «συντετριμμένος» Παύλος Πολάκης μετέβη σε ένα «γλέντι», όπως ο ίδιος αναφέρει στο Facebook, στα μπουζούκια, για την κοπή της «πίτας» της Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στη Μυτιλήνη όπου χόρεψε ζεϊμπέκικο!